کد خبر 853817
تاریخ انتشار: ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۷
پنير تازه ایران

مصرف پنیر به تنهایی بسیار مضر بوده و بلغم‌زاست؛ خوردن پنیر به تنهایی و در وعده صبحانه، فرد را دچار رخوت، سستی و بی‌حالی و کندی در یادگیری کرده و باعث کاهش تمرکز ذهن در افراد می‌شود.

به گزارش مشرق، یکی از عوامل زمینه‌ساز بیماریها در دوران معاصر،رواج اشتباهات ملموس در تهیه و طبخ انواع مواد غذایی است و این تغییرات، معلول سلایق شخصی افراد طی گذشت زمان بوده است.

بیشتر بخوانید:

از خوردن این مواد در صبحانه بپرهیزید

مصرف پنیر به تنهایی در وعده صبحانه باعث کندذهنی و رخوت

مصرف پنیر به تنهایی بسیار مضر بوده و بلغم‌زاست؛ خوردن پنیر به تنهایی و در وعده صبحانه، فرد را دچار رخوت، سستی و بی‌حالی و کندی در یادگیری کرده و باعث کاهش تمرکز ذهن در افراد می‌شود، غده پاراتیروئید، وظیفه تنظیم کلسیم و فسفر بدن و جذب آن ها را به عهده دارد، این غده، کلسیم و فسفر را با یکدیگر و در کنار هم می‌شناسد بنابراین در زمانی که ماده غذایی حاوی کلسیم را مصرف می‌کنیم، باید همراه آن، مواد غذایی حاوی فسفر نیز مصرف کنیم، در غیر این‌صورت، غده پاراتیروئید، فسفر مورد نیاز را از فسفر موجود در مغز تامین می‌کند که موجب کندذهنی می‌شود.

بهترین زمان مصرف پنیر، وعده شام و به همراه مصلحات آن‌ مانند گردو، زیره، سیاه‌دانه و آویشن است زیرا بیشترین میزان ترشح توسط غده پاراتیروئید در هنگام شب صورت می‌گیرد.

استفاده از لوبیای قرمز در خورشت قورمه سبزی

از آنجایی که خورشت قورمه سبزی جز غذاهای اصیل ایرانیست اما متاسفانه در چند دهه اخیر دستخوش تغییراتی شده است یکی از این تغییرات اضافه کردن لوبیای قرمز به جای لوبیای چشم بلبلی در ترکیب قورمه سبزی است؛‌استفاده از لوبیای قرمز نه تنها نفخ شدید ایجاد می‌کند بلکه میزان اوره و اسیداوریک خون را بیشتر می‌کند این در حالیست که با اضافه کردن لوبیای چشم بلبلی چنین حالتی بوجود نمی‌آید.

حتی در طرز پخت و طبخ این غذای معروف ایرانی تغییراتی صورت گرفته است و آنهم سرخ کردن سبزی موجود در خورشت قورمه سبزی است در حالیکه اصل روش تهیه قورمه سبزی اینگونه نیست متاسفانه بسیاری از افراد(زنان خانه‌دار ایرانی) به مقدار روغن موجود در قورمه سبزی توجه بیشتری می‌کنند به این صورت که هر چه روغن موجود بیشتر باشد آشپز را در تهیه این خورشت ماهرتر می‌پندارند.

توصیه می‌شود از سرخ کردن سبزی قورمه سبزی خودداری کنید؛ لیمو عمانی موجود در خورشت قورمه سبزی و یا خورشت قیمه بعد از پخت کامل غذا دور ریخته شود؛ از خوردن لیمو عمانی موجود در این غذاها خودداری کنید چون بخش عظیمی از چربیها و مواد زاید غذا توسط لیمو عمانی حین پخت و پز جذب می‌شود لذا افرادیکه از چربی خون بالا و یا چاقی مفرط برخوردارند دقت نظر بیشتری در این خصوص داشته باشند.

در غالب موارد مشاهده می‌شود که افراد به‌منظور تهیه غذا با طعم مطبوع آن از فلفل دلمه ای بعنوان طعم دهنده استفاده می‌کنند مثلا در تهیه چلو گوشت یا خوراک مرغ چنین تدابیری در نظر گرفته میشود ،لذا از خوردن فلفل دلمه‌ای موجود در اینگونه غذاها خودداری شود چون بخش عظیمی از مواد زاید اینگونه غذاها از جمله هورمونها جذب فضای داخلی فلفل دلمه‌ای می‌شوند.

اضافه کردن شکر به خورشت فسنجان!

در بسیاری از مناطق ایران بمنظور سرو خورشت فسنجان مقداری شکر بعنوان افزودنی به آن اضافه می‌کنند چنین تدبیری کاملا اشتباه است بهترین مصلح خورشت فسنجان رب انار یا رب نارنج است که خاصیت خونسازی آنرا دوچندان میکند کما اینکه جذب ریزمغذیها را تسریع می‌بخشد و از ایجاد جوش صورت و بدن جلوگیری میکند اما این در حالیست که شکر چنین خواصی ندارد.

ظروف مخصوص تهیه و طبخ مواد غذایی بسیار مهم است بهتر است آب را در ظروف ولیوانهای مسی بنوشید-جهت تهیه غذاهابصورت کبابی بهتر است از سیخهای آهنی به جای آلومینیومی استفاده کنید-به جای ظروف تفلون و آلومینیومی بهتر است از ظروف مسی جهت طبخ غذا استفاده کنید.

تهیه غذا در ظروف زودپز کاملا از نظر طب سنتی ایران مطرود است چون تمام خاصیت مغذی مواد غذایی تحت فشار و دمای بسیار بالا از بین می‌رود در واقع غذا در این ظروف به تفاله‌ای بی‌ارزش تبدیل می‌شود( هیچگونه خاصیت تغذیه‌ای ندارد ) لذا غذا را با شعله پایین و در مدت زمان بیشتری تهیه و طبخ کنید.

یادتان باشد غذاهای تهیه شده در ظروف زودپز فشار خون و چربی خون را بالا میبرد و باعث ریزش موها میشود، کبد چرب ایجاد می‌کند، پرخاشگری و عصبانیت را در افراد افزایش می‌دهد.

منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 8
  • در انتظار بررسی: 3
  • غیر قابل انتشار: 3
  • CA ۱۷:۲۲ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۹
    28 3
    خوب بس با ماست هم كه كلسيم داره بايد گردو بخوريم؟
    • IR ۱۷:۰۹ - ۱۳۹۷/۰۲/۲۱
      1 0
      چه ربطی داره.فرایند تشکیل ماست جداست استاد
  • دانشجو IR ۱۹:۳۱ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۹
    6 0
    ما که به جز تخم مرغ و سیب زمینی با نان چیز دیگری برای خوردن نداریم. این دستورات سایت های ایرانی معلوم نیست برای کی نوشته می شود!
  • IR ۲۰:۰۲ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۹
    0 0
    اینایی که گفتید رو کدوم متخصص طب سنتی یا جدید تجربه و تایید کرده؟! عادت کردیم به تقلید و تکرار گذشته! از خودمون نباید ارزش افزوده ای داشته باشیم؟؟
  • IR ۰۰:۰۵ - ۱۳۹۷/۰۲/۲۰
    0 0
    بله پنیر میتونه خیلی اسیب زا باشه . کسانی که میگرن یا تشنج کردن به هیچ وجه نخورن . مخصوصا پنیر چند وقت مانده
  • IR ۰۱:۴۳ - ۱۳۹۷/۰۲/۲۰
    12 1
    درود بر مولای متقیان که هزارو چهار صد سال پیش راجع به مصرف پنیر سفارش کردن به تنهایی درد و مصرفش با گردرو درمانه
  • حمید IR ۰۸:۳۸ - ۱۳۹۷/۰۲/۲۰
    2 0
    سلام ممنونم از اطلاعات خوب و موثر شما. عالی بود
  • عابد ۱۶:۱۹ - ۱۴۰۲/۰۹/۲۱
    0 0
    مدتها بود که بخاطر دل دردو دل پیچه شدید و همینطور بخاطر بیرون روی ویبوستهای مکرر به دکترهای زیادی مراجعه میکردم انواع و اقسام کارهای درمانی و آزمایشهای پزشکی مختلف رو انجام دادم که بدون نتیجه بوده تازه الان خودم به این نتیجه رسیدم که فقط علتش پنیری بوده که هر روز صبح با صبحانه مصرف میکردم مصرف لبنیات مخصوصا پنیر می‌تونه خیلی مضر ونتیجه عکس داشته باشه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس